Bedrijvendag

Bedrijvendag HHS Delft
Studentenvereniging NOVA organiseert halfjaarlijks een bedrijvendag voor de studenten van De Haagse Hogeschool vestiging Delft. Op een gezellige en vrijblijvende manier worden studenten en bedrijven met elkaar in contact gebracht. Bedrijven kunnen zich bekend maken aan de studenten en de studenten kunnen op zoek naar een stage- en afstudeerplek en misschien zelfs wel een baan. Per keer komen er circa 45 bedrijven en 350 studenten. Op deze bedrijvendag komen studenten van de opleidingen Bedrijfswiskunde, Elektrotechniek, Installatietechniek ad, Technische Bedrijfskunde, Technische Informatica, Technische Natuurkunde, Werktuigbouwkunde en Mechatronica. Het is voor student en bedrijf een uitgelezen kans om met elkaar in contact te komen.

Meer informatie is te vinden op:
Bedrijvendaghhsdelft.nl

De Delftse Bedrijvendag
Elk jaar is De Delftse Bedrijvendagen voor meer dan 2000 Delftse studenten dé start van hun carrière. Als jij dit jaar ook je carrière een vliegende start wilt geven, zorg dan dat je er deze editie bij bent. Wil je je oriënteren of zoek je een stage? Ook dan biedt De Delftse Bedrijvendagen je een unieke kans om op een laagdrempelige manier in contact te komen met hoog aangeschreven bedrijven.

De Delftse Bedrijvendagen is de grootste technische carrièrebeurs van Nederland en vindt elk jaar plaats in de Aula van de TU Delft. Deze beurs is speciaal gericht op de Delftse student en biedt een grote variëteit aan bedrijven en instellingen.

Meer informatie is te vinden op:
DDB.tudelft.nl