Commissies

Studievereniging Ångström is een actieve vereniging, waar de leden naast hun studie zich hard inzetten. Zo organiseert Ångström borrels, lezingen, reizen en nog veel meer activiteiten om studenten de kans te bieden om hun studiegenoten beter te leren kennen en eveneens de voortgang van de studie te bevorderen. Eveneens wordt het ledenblad voorzien van mooie artikelen en sterke verhalen, geproduceerd door onze leden.

Om deze mooie dingen te kunnen doen zijn deze actieve leden ingedeeld in verschillende commissies. In iedere commissie zit eveneens minimaal één iemand van het Ångström bestuur om de commissie te helpen.

Acquisitie (acquisitie@angstrom.nl)
De acquisitiecommissie houdt zich bezig met het werven van/contact houden met sponsoren.

Bezetting: Annika Zijlstra, Art Wertheim Salomonson, Bram Lange, Bo Verduijn, Thomas Daemen, Shahrukh Ashruf

Activiteiten (activiteiten@angstrom.nl)
Elke week organiseert de activiteitencommissie een activiteit voor de leden van Ångström, zoals bowlen, lasergamen en borrels.

Bezetting: Rodney Oey, Daan Koopman, Julia Norbart, Kimmo Pronk, Wouter Lettinga, Yordi Grootveld, Jorden van Leeuwen, Natanael

Ångfö (angfo@angstrom.nl)
De Ångfö is het ledenblad van de vereniging. Deze wordt elk kwartaal door de  Ångfö-redactie uitgebracht.

Bezetting: Bram Lange, Wouter Burik

Ångweekend 
Eens per jaar wordt een ledenweekend georganiseerd door de Ångweekendcommissie.

Bezetting: Bo, Gijs, Indy, Kevin Robbesom, Manon, Milou Sengers, Pim van Hooff, Tim Lubbers, Yordi Grootveld, Zucchero Klein

Eerstejaars
De eerstejaarscommissie organiseert een activiteit door en voor de eerstejaars van TN.

Eerstejaarsweekend (EJW) (ejw@angstrom.nl)
De EJWcommsie organiseert het eerstejaarsweekend dat net voor het begin van het collegejaar plaatsvindt. Hier leren de aankomend eerstejaars elkaar alvast kennen.

Natuurkunde (natuurkunde@angstrom.nl)
Elk kwartaal wordt er een natuurkundige activiteit georganiseerd door de natuurkundecommissie, zoals bedrijfsbezoeken en cursussen. Tevens organiseert de natuurkundecommissieeen per kwartaal de studiemiddagen.

Studiereis (studiereis@angstrom.nl)
De studiereiscommissie organiseert elk jaar een reis naar het buitenland. Tijdens deze reis worden er bedrijven en instituten bezocht en wordt er altijd een kroegentocht gehouden.

Web (web@angstrom.nl)
De webcommissie houdt zich bezig met het bijhouden van deze website.

Lustrum (lustrum@angstrom.nl)
De lustrum commissie houdt zich bezig met de organisatie van het 25ste lustrum.